Mivardi Partikl mix drcený + Kód na slevu 10%: SLEVA10

Kód: MI-M-RAPAMIXCRU50
Kód na slevu 10%: SLEVA10
Značka: Mivardi
313 Kč

Zvolte variantu

Mix vybraných partiklů pro lov kaprovitých ryb, vařených v páře a následně drcených na střední zrnitost. Tento nejšetrnější způsob tepelné úpravy zachovává přirozenou chuť a vůni. Zároveň nedochází ke ztrátě živin a obsažených atraktorů, jako je tomu...

Detailní informace

Hmotnost: 5 kg
Skladem u dodavatele | MI-M-RAPAMIXCRU50
Můžeme doručit do: 26.11.2024
313 Kč

Detailní popis produktu

Mix vybraných partiklů pro lov kaprovitých ryb, vařených v páře a následně drcených na střední zrnitost. Tento nejšetrnější způsob tepelné úpravy zachovává přirozenou chuť a vůni. Zároveň nedochází ke ztrátě živin a obsažených atraktorů, jako je tomu při vaření ve vodě. Má jemně nakyslou chuť, způsobenou přidáním malého množství kyseliny mravenčí. Ta působí jako atraktor pro ryby a zároveň plní funkci šetrného přírodního konzervantu. Tento partikl je pomocí speciální technologie vakuově balen což zajišťuje dlouhou trvanlivost při zachování maximální čerstvosti a atraktivity. Je připraven k okamžitému použití. Stačí jej pouze vysypat ze sáčku a přidat k vaší vybrané krmné směsi nebo jej použít samostatně. Drcený partiklový mix obsahuje kukuřici, pšenici a řepku. Směs rozdrcených zrn i malých celých zrníček zajišťuje pokrytí lovného místa drobnými kousky a zároveň vytváří velmi atraktivní a viditelný zákal, plný chutí a vůní. Tento zákal se snadno zvedá ode dna, pokud se ryby vyskytnou v lovném místě. Projíždějící ryby zastaví a nutí k prozkoumání okolí a vyhledávání větších kousků. Tento partikl Mivardi neobsahuje glycerin, monopropylenglykol ani jiné podobné stabilizační látky, které obalují jednotlivá zrna a potlačují jejich přirozenou atraktivitu a zhoršují fungování v chladnější vodě.

Složení: kukuřice, pšenice a řepka.

Doplňkové parametry

Kategorie: Partikly
Záruka: 24 měsíců
Hmotnost: 2,5 kg
Počet kusů v balení: 1

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: